Review: Astor Big & Beautiful False Lash Look Volume Mascara

9.8.11

Va spuneam intr-o postare mai veche ca am primit niste produse de la Astor sa le incerc (cred ca ati vazut si pe alte bloguri) si primul produs pe care l-am incercat a fost mascara  Big & Beautiful intrucat nu-mi amintesc sa fi folosit pana acum produse de la Astor (poate am incercat niste oje acum cativa ani, dar nu sunt sigura) si produsele destinate ochilor mi se par foarte importante.

O sa incep cu concluzia: IMI PLACE. Nu-mi face genele sa para false asa cum spune reclama, dar le ofera volum, le curbeaza (si genele raman asa pe parcursul zilei), nu se intinde si nu se faramiteaza. Nu ofera alungire si definire (nici n-ar avea cum tinand cont ca este o mascara pentru volum), insa daca aveti nevoie de curbare si volum, s-ar putea sa fie o surpriza mai mult decat placuta.


Ambalajul nu m-ar fi atras in magazin, nu m-ar fi tentat sa incerc produsul, tubul este simplu si grosut, culoare mov - un pic turbat si scris auriu. Periuta este mare si curbata, perii foarte desi (uitati-va la videoclipul asta de pe youtube sa va faceti o idee mai buna) si are un miros des intalnit si la alte tipuri de mascara (de sirop de tuse - as zice eu), insa nu este foarte deranjant, ca in cazul altor produse de acest tip. 


Pretul am vazut ca este in jur de 31 ron pentru 7 ml, mi se pare ok. Eu o folosesc de 2 saptamani aproape zilnic si mi se pare potrivita pentru un look de mers la munca (se pot aplica mai multe straturi pentru un look mai sofisticat de seara) pentru cineva cu gene de o lungime medie si relativ dese. Daca aveti nevoie de volum si curbare, atunci o sa va placa (periuta si efectul asupra genelor imi aduc aminte de Virtuose de la Lancome, care insa are o consistenta mai uscata si necesita mai mult timp pentru aplicare).

Voua cum vi s-a parut aceasta mascara?

P.S.: Azi-noapte, fara sa vreau, am supus produsul asta la un test pe care l-a trecut fara probleme. Am iesit la o terasa sa beau o limonada (ca tot eram "gretoasa" ieri), m-a prins 2 noaptea in parc vorbind cu niste amici  si au pornit stropitorile si m-am trezit putin uda din cap pana in picioare, dar mascara a ramas la locul ei si nu m-am trezit cu ochi de raton.

5 comentarii

  1. si nu te-a pozat nimeni printre stropitori? cred ca iesea o poza misto daca suportai sa stai sub ele:) bine ca acum stii ca poti conta pe rimelul asta daca mergi la plaja sau undeva la mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi place mult acest rimel:Xinsa daca aplic prea mul,mie imi lipeste genele foarte mult intre ele:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai ... eram 3 oameni la ora aia la terasa (unul era barmanul) si 2 am ajuns fleasca, cui sa ii arda de poze? :))

    RăspundețiȘtergere